Creative EXPERIENCE. EXPERTISE. EXCELLENCE. ONZE
DIENSTEN
EEN NAUWKEURIGE EN EFFICIËNTE BOEKHOUDING EN ADMINISTRATIE IS VAN CRUCIAAL BELANG VOOR HET SUCCES VAN ELK BEDRIJF

Als dit onderdeel wordt verwaarloosd, kan het ernstige gevolgen hebben voor het succes en de duurzaamheid van uw onderneming. Laat RAAD u hierin ondersteunen!

Boekhouding en administratie kunnen relatief eenvoudig worden uitbesteed, waardoor u ruimte krijgt om u op het management van uw ondernemingte concentreren.

Raad Barendrecht stelt u in staat om meer focus te houden op het dagelijks aansturen van uw onderneming, en het bereiken van uw commerciele doelen’.

RAAD specialiseert al vele jaren in het leveren van deze diensten aan ondernemingen in het MKB. We stemmen ons aanbod altijd af op uw budget, branche en specifieke vereisten.

- DIMITRI DE JONG

Account Manager

BOEKHOUDING, ADMINISTRATIE, STRATEGIE, LONEN EN SALARISSEN

STRATEGISCHE
ONDERSTEUNING

RAAD weet als geen ander dat boekhoudkundige en financiële strategie nauw met elkaar verbonden zijn.

Wij leveren dus ook strategische begeleiding op basis van onze uitgebreide praktijkervaring, en helpen u om effectieve processen en systemen te implementeren.

FINANCIEEL
BESTUUR

We begrijpen wat het betekent om aan de frontlinie van financieel bestuur te staan.

Hiervoor bieden wij maatwerk managementsupport, zoals het beoordelen van managementaccounts, analyse van winstgevendheid, en het ontwikkelen en bewaken van budgetten.

ALGEMEEN
SECRETARIEEL

Dit is een omslachtig maar vitaal onderdeel van de bedrijfsvoering.

Wij ondersteunen u met deze tijdrovende maar wel belangrijke onderdelen zoals de registraties bij de Kamer van Koophandel, de jaarlijkse KvK aangiften, en het openen van zakelijke bankrekeningen.

BELASTING-
BEREKENING

RAAD verbindt uw maandelijkse boekhouding en salarisadministratie met elkaar.

Wij zorgen dat uw belastingberekening snel en efficiënt kan worden gedaan en op tijd kan worden betaald. Ook zorgen wij voor een optimale fiscale constructie en besparende maatregelen.

KEVIN DIJKSTRA

Belastingadviseur

FRANCIS VAN DER PERK

Belastingadviseur

CHANTAL VAN GURP

Account Manager

REGINA ZEVERBOOM

Accountmanager

PROFESSIONEEL, VRIENDELIJK EN DISCREET.

Voor het veiligstellen en bewaken van uw vermogen wilt u het best mogelijke advies en ondersteuning een betrouwbare partner.

RAAD BARENDRECHT: VERTROUW EN BETROUWBAAR.
MEER WETEN?