Get Smart from Everyside...

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching of the great explorer ut of the truth, the master builder of human happiness.

Consultation

Contact

  • (526) 236-895-4732
17
jul

Het kabinet en de Tweede Kamer zijn het er over eens dat er een aanpassing van de box 3-heffing moet komen. Maar de staatssecretaris van Financiën geeft aan dat de oplossing hiervoor niet voor 2021 verwacht hoeft te worden.

Huidige stelsel ongunstig voor spaarders

De Tweede Kamer en het kabinet erkennen dat het huidige stelsel zeer ongunstig is voor mensen die alleen spaargeld bezitten. Met de huidige rentestand lijden zij, omdat ze tegen een forfaitair rendement afrekenen, vaak een verlies. De staatssecretaris weet op dit moment nog geen oplossing voor deze mensen. Hij hoop op Prinsjesdag met een oplossing te komen voor de onrechtvaardige box 3-heffing van nu. Maar het invoeren hiervan zal niet voor 2021 kunnen plaatsvinden vanwege de complexiteit.